пʼятницю, 15 листопада 2019 р.

До Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва



    Відзначення Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості.

         Без традиції нема культури, без культури нема нації. Українська культура розкриває нашу сутність та учить нас бути українцями.
         Протягом століть саме завдяки культурі наш народ не був асимільований, зберіг свою духовність та самобутність.     
         Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіданна творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.
         Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків, може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.
        Працівники бібліотеки долучились до святкувань урочистостей в Палаці культури: було влаштовано книжкову виставку «Скарби мистецтва» та продемонстровано слайдову презентацію.





                
                 директор Монастириської ЦПБ Любов Малярська

        

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники