вівторок, 22 жовтня 2019 р.

"Зупинимо булінг разом"


   
 В межах Всеукраїнського тижня з протидії булінгу відбулися правопросвітницькі заходи спільно з працівниками Монастириського бюро правової допомоги, районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, державної нотаріальної контори та публічної бібліотеки. Були проведені тематичні уроки в школі на тему: «Зупинимо булінг разом!».
  Булінг – це агресивна поведінка, що зазвичай повторюється. Вона має за мету завдати шкоду, викликати страх або тривогу, або ж створити негативне середовище у школі для іншої особи. Це явище виникає у ситуації, в якій існує реальний чи уявний дисбаланс сил.


         Працівником бібліотеки Наталією Полюгою був проведений бібліографічний огляд «Не бійся говорити», а також створені буклети з тематичної літератури.
    Учням довели про зміни у законодавстві України щодо покарань за різні види насильства, причини і наслідки булінгу в дитячих колективах, вплив знущань на психо-емоційний стан особи, яка зазнала приниження. Діти поділилися засвоєними знаннями та враженнями від поданої їм інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники