середу, 28 серпня 2019 р.

Творчий вечір Галини Яцишин


   
В читальному  залі бібліотеки 23 серпня відбувся захід присвячений  людині, яка знає смак життя сповна. Людині, яка незважаючи ні на, що радіє кожному прожитому дню, п. Галині Яцишин.
        Вірші Пані Галини торкаються небес, торкаються душі кожного, хто познайомиться з її поезією. Вони спонукають до роздумів, закликають виконати свою місію на землі. І ким би Ви не були: чи відомий поет, музикант, вчитель, і де б не жили: в столиці, невеликому містечку чи маленькому селі у міру своїх можливостей і Богом даного таланту маємо примножувати добро, навчати і виховувати дітей, робити все можливе, щоб кращим став цей світ, в якому кожна людина відшукає свою формулу щастя.
        Народилася пані Галина 12листопада 1970 року в селі Дубенка, сім’я була багатодітною. Саме в рідному селі зустріла свою другу половину, якого чекала 2 роки з армії. Вийшла заміж, народила двох дітей. Освіта середньо-професійна. Працювала на різних роботах. В зв'язку з обставинами змушена була поїхати за кордон. Поезію любила з дитинства, в школі любила писати твори. Пізніше вже дітям складала на різну тему вірші до школи.
        Пані Галина презентувала другу свою збірку «На хвилях настрою» (перша «Життя доріг на перехресті»).






Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники