вівторок, 27 серпня 2019 р.

До 28-річниці Незалежності України


24 серпня - день проголошення Незалежності нашої держави. Він назавжди увійшов в історію як одна з найдорожчих святинь українського народу.
           Занадто багато тривожних подій відбулося за останні роки, однак єдність народу нашої країни в черговий раз довела торжество правди і добра над злом, яке не може перемогти гордий український дух, залишений у спадок славними предками.
         День Незалежності — це данина поваги борцям за свободу, результат становлення прекрасної країни Україна, народженої в момент заснування великої Київської держави. Це наше національне свято, що дає кожному жителю країни впевненість в завтрашньому дні, вільне життя в демократичному і незалежному суспільстві, можливість ростити нове покоління в дусі традицій та поваги до предків.        
         В читальному залі експонована виставка літератури об’єднала в собі книги, в яких описується історія України на її шляху державотворення, книги про символи національної та державної величі, а також розповіді присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність, опікувалися проблемами духовного відродження і розбудови Української держави.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники