пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

До 55-річчя Ірен Роздобудько



Люди від самого народження й до тієї миті, коли починають розуміти невідворотність свого відходу — поволі перетворюються на кокон спогадів для інших людей. Ті, хто має найбільший кокон, — щасливі люди, їх не так уже й багато.
                                                                               Ірен Роздобудько
     

Її називають однією з найуспішніших українських письменниць, вона – неодноразова переможниця літературного конкурсу «Коронація слова». Письменниця у своїй творчості ніколи не обмежувалася якимись одним жанром, вона також сміливо експерементує із стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру.
3 листопада виповнюється 55 років  сучасній українській письменниці, поетесі, журналістці, сценаристці Ірен Віталіївні Роздобудько.
Сама письменниця може похвалитися досить бурхливої ​​біографією: працювала журналістом, диктором на радіо, телеграфісткою і навіть деякий час виступала в цирку. Крім письменницької діяльності, вона ілюструє книги інших авторів, грає на гітарі і захоплюється вишивкою бісером.
 У творчому доробку Ірен кілька десятків дуже різних книжок, серед яких легкі детективи, любовні, психологічні, сатиричні романи та навіть дитячі книжки.

В бібліотеці влаштовано книжкова виставку і проведено бібліографічний огляд літератури «Дві хвилини правди…» .




Із фондів центральної бібліотеки можна прочитати багато творів письменниці, отримавши істинне задоволення від гортання паперової книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники