пʼятницю, 10 січня 2020 р.

Презентація книг Оксани Кузів


Хто сказав, що любов не в моді,
Хто сказав, що усе за гріш???
Не повірю, допоки в світі
Хтось читатиме наніч вірш!
        
         В читальному залі публічної бібліотеки м. Монастириська 09.01.2020 р.  о 13:00 год. відбулася презентацію книг Оксани Кузів, авторки семи книг.
         Історії героїв її книг — не вигадані. Це життєві долі реальних людей, з якими авторка особисто знайома.
         Авторка  пише про те, що відбувається чи може відбутися у житті кожного з нас, про приховані родинні таємниці, гріхи та покаяння.Творчістю і своїм особистим прикладом сили-мужності в боротьбі за життя, тихим жіночим і материнським щастям вона доводить усім, хто втратив віру й надію, що усе можна змінити на краще.

        
         Оксана КУЗІВ народилася у м. Бурштин Галицького р-ну Івано-Франківської області 10 березня 1970р. З 1991 р. живе і працює в Івано-Франківську. Закінчила Львівський державний університет ім. І. Франка за спеціальністю викладач української мови та літератури. Працювала літературним редактором у газеті «Салон-плюс», коректором в обласних газетах «Івано-Франківський оглядач» та «Вечірній Івано-Франківськ», кореспондентом у Богородчанському часописі «Слово народу». Член НСЖУ з 2013 року. 2014 року дебютувала у літературі з прозовою книжкою «Адамцьо», яка стала «Книжкою року у молоді Прикарпаття, 2014р.», а за версією «Вся Україна читає дітям» увійшла до 80-и найкращих книг в Україні за останнє десятиліття. 2015 року світ побачила збірка поезій «В закапелках душі», 2016 р.-вийшла книга прози «Назови мене своєю», 2017 р. – вийшов роман «Щемить», 2018 р. – видано дві книги: роман «Собача любов» та збірка поезій «Задивлена в небо», 2019 р. – збірник прози «Єнчий світ».






        

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники