пʼятницю, 17 травня 2019 р.

Захід з профорієнтації учнів

   
  Як же зробити правильний вибір і не шкодувати про нього в майбутньому? Не витрачати дорогоцінні роки на отримання професії, яка тобі зовсім буде не потрібна. Чим керуватися при виборі? Звичайно, необхідно знати, наскільки затребувана, обрана професія, чи добре вона оплачується. Звичайно, це дуже важливі питання, відповіді на які при виборі професії знати необхідно. 
     Тому, визначаючись з вибором, потрібно зрозуміти, яка діяльність буде приносити радість, до чого душа лежить.

      В бібліотеці 14 травня 2019 року для старшокласників Монастириської ЗОШ проведено флешбук «Книга для Вас». Дана зустріч була зоорієнтована на надання школярам корисної інформації про професії, які сьогодні мають попит на ринку праці.
         «Завдання флешбука - стати мотиватором і надихнути учасників, зробити читання цікавим, різноманітним, корисним і найголовніше, регулярним!» – наголосила бібліограф організаційно-методичного відділу Наталя Полюга і провела бібліографічний огляд спеціалізованої літератури «Книга для тебе!».




         Провідний фахівець з профорієнтації Уляна Головко ознайомила старшокласників з вибором майбутнього фаху, актуальними професіями, послугами служби зайнятості для молоді, а також вела бесіду про основні світові тенденції, що змінюють ринок праці та формують вимоги до професійних знань, умінь і навичок працівників.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники