вівторок, 8 грудня 2015 р.

До Дня Збройних сил України



В читальному залі ЦБ проведено свято до Дня створення Збройних Сил України. Мета заходу сприяти згуртуванню молоді виховувати патріотичні почуття до рідної землі, розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність, збереження народних традицій, звичаїв свят.

Працівники бібліотеки влаштували розгорнуту книжкову виставку «Ми твої захисники, Вітчизно!», яку переглянули присутні.

Ведучі заходу учні монастириської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом вчителя Воротилка Сергія Мироновича пригадали про основні історичні стани українського війська.

Т.в.о. військового комісара Монастириського райвійськкомату, полковник Роман Керницький привітав присутніх з святом, подякував та вручив грамоти працівникам бібліотеки за участь у волонтерській діяльності.

Спільна боротьба об'єднала людей з різних соціальних груп, молодих, старих, україномовних і російськомовних. Спільно пережиті страждання — це  минуле, що об'єднує надію.

Найголовніше, про що нам усім потрібно пам'ятати, це про те, що Україна — єдина та неділима. Це наша Батьківщина, яку нікому та ніколи не віддамо. Тож, хлопці будемо жити! Нашу землю треба захищати!






Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники